«Εξοργιστική αδικία κατά του ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μίλησε τόσο για το σημερινό παιχνίδι, όσο και για την τιμωρία του Δικεφάλου για τα πλέι οφ. Επίσης αναφέρθηκε και στην τιμωρία του Ινσαουράλδε. Αρχικά τόνισε:

«Αν και δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ήμασταν λίγο νωθροί τελικά είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη από τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε τον Ατρόμητο στα πλέι οφ, είναι μία σκληρή και δύσκολη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να νικήσουμε, τα υπόλοιπα ματς. Το πέναλτι απ΄ότι μου είπαν οι παίκτες μου ήταν καθαρό”.

Για την αφαίρεση των βαθμών: “Οι μείον τρεις βαθμοί είναι αδιανόητο να αφαιρούνται από τα πλέι οφ. Στην Ελλάδα δεν δίνονται μείον βαθμοί. Σε ένα σύνολο 18 βαθμών να σου αφαιρούν τρεις είναι εξοργιστικό! Η ομάδα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση με όσα γίνονται και η δική μας οικογένεια έχει κάνει λάθη. Γίνονται πολλές αδικίες πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν όλα αυτά οι παίκτες μου. Ωστόσο πρέπει να τα δώσουν όλα ως το τέλος γιατί δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα.”

Για ενδεχόμενη επιπλέον τιμωρία στον Ινσαουράλδε: “Ο Ινσαουράλδε δεν είχε δείξει δείγματα ότι θα ξέφευγε η κατάσταση μετά το επεισόδιο με τον Ολυμπιακό. Δεν θα βγάλουμε και μόνοι μας τα μάτια μας στην ομάδα. Ας γίνουν όλα όπως πρέπει έξω από τον ΠΑΟΚ και να μην μας αδικούν και εμείς θα φροντίσουμε για τον δικό μας παίκτη. Ελπίζω να μην χάσουμε και άλλον παίκτη. Θα στηρίξουμε όσους μπορούν και θέλουν να τα δώσουν όλα ως το τέλος”.

Για το ροτέισον και τους τραυματισμούς: “Ολοι γνωρίζουμε που μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να αποδώσει καλύτερα. Τώρα μετράνε τα αποτελέσματα και οι νίκες δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Είναι πολύ επίπονη η διαδικασία των πλέι οφ. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αλλά είναι λιγότεροι απ΄ότι περιμέναμε. Εχουμε πολλούς τραυματίες. Με αυτούς θα προχωρήσουμε όσο μπορούμε. Ας είναι και από την ομάδα Νέων αρκεί να έχουν όρεξη να βοηθήσουν που αυτά τα παιδιά έχουν. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα συγκεκριμένα αλλά έχουμε κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες”.