«Υπάρχει κούραση…»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο και τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του σε 3 αγώνες για τα play off και η ομάδα του Περιστερίου είναι εμφανώς κατώτερη από αυτό που παρουσίασε όλη τη χρονιά και την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια…

Αυτό σημείωσαν σε δηλώσεις τους τρεις παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως υπάρχει κούραση, ενώ τόνισαν ιδιαίτερα το γεγονός πως σε κάθε παιχνίδι βρίσκονται πίσω στο σκορ, παρά το ότι οι ίδιοι κάνουν πρώτοι ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Φυτανίδης είπε στην κάμερα της Nova:  «Σε μία σειρά παιχνιδιών, όπως στα πλέι οφ, παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Δεν σκοράραμε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε γκολ από δικά μας λάθη, όπου φάνηκε πώς η κόπωση κυριαρχεί στην ομάδα. Χρειαζόμαστε υπομονή και ηρεμία, ώστε να σκεφτούμε τα λάθη μας, να τα αποβάλλουμε και να αντιδράσουμε άμεσα.

Στο πρωτάθλημα δείξαμε χαρακτήρα καλής ομάδας και σταθερότητα. Στα πλέι οφ, όμως, δεν είμαστε έτσι. Η κόπωση, βέβαια, ταλαιπωρεί όλους τους αντιπάλους μας. Χρειαζόμαστε καλή ψυχολογία, ώστε να επιστρέψουμε στα αποτελέσματα».

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, τόνισε: «Στα πλέι οφ είχαμε πρώτοι ευκαιρίες να σκοράρουμε. Υπάρχει κούραση και είναι κακό αυτό, αλλά δεν είναι δικαιολογία.

Όποιος σκοράρει πρώτος έχει το επάνω χέρι στα πλέι οφ, με το κακό να είναι πώς εμείς δεχτήκαμε πρώτοι γκολ. Η ψυχολογία επηρεάζεται όταν δεν κερδίζει μία ομάδα. Δημιουργούνται αμφιβολίες. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς».

Τέλος, ο Φώτης Γεωργίου στάθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια: «Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια. Έχουμε ακόμα τρία μάτς και θα παλέψουμε. Χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας πιέσει, πέτυχε γκολ και κατάφερε να πάρει την νίκη. Έτσι είναι η μπάλα».