Θα το… ψάξουν για επενδυτή

Ούτως ή άλλως από την κοινή συνάντηση όλων των φορέων του Άρη δεν αναμενόταν να βγουν «ειδήσεις». Ήταν μία κουβέντα στην οποία τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο και σαν θέμα συζήτησης ήταν οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν με έναν στόχο: Να αναζητηθεί και να βρεθεί επενδυτής για τον Άρη.

Παρόντες στην συνάντηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν εκπρόσωποι του ΑΣ, της ΚΜΑ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, καθώς και οι νομικοί του συλλόγου. Εκτός από το θέμα του επενδυτή, συζητήθηκαν και νομικά ζητήματα, όπως το άρθρο 106, το άρθρο 99, η ειδική εκκαθάριση σε περίπτωση που ο Άρης παίξει στην Football League 2 κ.α. Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλου τέτοιου είδους συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να συσταθεί επιτροπή που θα κινηθεί στο μέτωπο εξεύρεσης επενδυτή.

Σχετική ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα 07/05/2014 στα γραφεία της Κ.Μ.Α. κοινή σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων του Α.Σ. ΑΡΗ, της Κ.Μ.Α., της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παρουσία νομικών που χειρίστηκαν και χειρίζονται θέματα του συλλόγου. Εξετάστηκαν αναλυτικά όλες οι τεκμηριωμένες και εφικτές εναλλακτικές λύσεις προκειμένου η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ να καταφέρει να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα  στην ανώτερη δυνατή κατηγορία, γεγονός που αποτελεί επιθυμία της απόλυτης πλειοψηφίας των παρευρισκομένων, καθώς και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων του συλλόγου.

Αποφασίστηκε κοινή δράση σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, οι οποίες έχουν κοινό παρανομαστή την άμεση εξεύρεση επενδυτικών κεφαλαίων, σε ορισμένο χρονικό ορίζοντα, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση. Παρουσιάστηκαν επίσης όλες οι κινήσεις που έχουν ήδη γίνει προς την κατεύθυνση αυτή.

Απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος είναι η ομοψυχία, το καθαρό μυαλό και η συντονισμένη συλλογική δράση. Σε κάθε περίπτωση όποιοι διατείνονται ότι έχουν τον ίδιο στόχο, αν δε μπορούν ή δεν θέλουν να συνδράμουν με τις όποιες δυνάμεις τους, τουλάχιστον ας μη δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα από όσα σοβαρά έχει ήδη ο σύλλογος.

Η κατάσταση και η εικόνα του ΑΡΗ μας είναι οριακή και ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταστεί οριστικά μη αναστρέψιμη, ακόμη και από λεπτομέρειες».