Τζάμπα το ταξίδι στη Γερμανία

Τζάμπα ο κόπος, το ταξίδι και τα έξοδα… Ο Λεωνίδας Βόκολος, βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα, βρέθηκε από την περασμένη Τετάρτη στη Γερμανία με στόχο να παρακολουθήσει τους τρεις «Γερμανούς» διεθνείς ενόψει των κλήσεων για τα προσεχή φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και φυσικά την προεργασία για την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Για κακή του τύχη ο Βόκολος δεν μπόρεσε να δει να αγωνίζονται ουσιαστικά κανέναν από τους Κ. Παπαδόπουλο, Σταφυλίδη και Φορτούνη , αν εξαιρέσει κανείς το πεντάλεπτο του πρώτου στο ματς της Σάλκε κόντρα στη Μπάγιερ Λεβερκούζεν, όπου μπήκε ως αλλαγή του Χούγκλαντ στο 88ο λεπτό.

Ούτε ο Σταφυλίδης αλλά ούτε και ο Φορτούνης πήραν χρόνο συμμετοχής από τους προπονητές του στην αναμέτρηση της Μπάγιερ με την Καϊζερσλάουτερν για το Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν ήταν καν στην αποστολή της ομάδας του Λεβερκούζεν (είχε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού) για το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε.

Κι αν κάποιος  από τους τρεις έχει ελπίδες να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, αυτός είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αρκεί μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Κατερινιώτης αμυντικός να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια από τον Γιενς Κέλερ.