ΟΛΑ τα σενάρια για τη Πριμέρα

Πήραμε τα κομπιουτεράκια και ψάχνουμε να βρούμε με ποια αποτελέσματα θα κατακτήσει η κάθε μια από τις τρεις διεκδικήτριες τον τίτλο στην Ισπανία.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ατλέτικο μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ακόμα και με δυο ισοπαλίες στα δυο επόμενα παιχνίδια, αλλά να το χάσει με μια ισοπαλία και μια ήττα. Αν δεν χάσει στην έδρα της από την Μάλαγα την 37η αγωνιστική, της αρκεί η ισοπαλία στο Καμπ Νου στο φινάλε. Αν χάσει από τη Μάλαγα στην έδρα της, θα θέλει μόνο νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα, θέλει δυο νίκες με Έλτσε εκτός και Ατλέτικο εκτός και… δε τις καίγεται καρφί για το τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει στα δικά της παιχνίδια και οι δυο Μαδριλένικες ομάδες νικήσουν στα υπόλοιπα δικά τους, το σηκώνει.

Σε αυτό το σενάριο… Μπαρτσελόνα 91, Ατλέτικο 91, Ρεάλ 90

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας τη Θέλτα και εντός την Εσπανιόλ και παράλληλα, η Μπαρτσελόνα (παίζει εκτός με την Έλτσε) και η Ατλέτικο (παίζει εντός με τη Μάλαγα) να έχουν απώλειες στα παιχνίδια της 37ης αγωνιστικής. Αλλά δεν τις φτάνει αυτό. Θα πρέπει τη τελευταία αγωνιστική η Μπαρτσελόνα να νικήσει την Ατλέτικο.

Σε αυτό το σενάριο…Ρεαλ 90, Μπαρτσελόνα 89, Ατλέτικο 89

Η… ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ

Υπάρχει, μέσα σε όλα και ένα τρελό σενάριο για τριπλή ισοβαθμία. Θα πρέπει η Ατλέτικο να χάσει τα δυο παιχνίδια με Μάλαγα και Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί να χάσουν από την Έλτσε και η Ρεάλ να πάρει τέσσερις βαθμούς στα δυο επόμενα παιχνίδια με Θέλτα και Εσπανιόλ.

Σε αυτό το σενάριο… Μπαρτσελόνα 88, Ατλέτικο 88, Ρεάλ 88.