«Παίζει» κι ο Κονσεϊσάο για ΠΑΟΚ…

Ολοένα και περισσότερο «παίζει» το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ! Οι φήμες στα ποδοσφαιρικά στέκια και στους χώρους των μάνατζερ αυξάνονται καθημερινά γύρω από το όνομα του νέου προπονητή για την ομάδα του «Δικεφάλου».

Την ώρα που στην Αθήνα κυκλοφόρησαν νέα σενάρια γύρω από τον Φερνάντο Σάντος, λέγεται πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την προοπτική συνεργασίας με έναν προπονητή πιο νέο και φιλόδοξο, γνώστη της ομάδας και της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, που διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, είναι σήμερα προπονητής στην πορτογαλική Ακαντέμικα, έχοντας στο πλευρό του έναν πρώην συνεργάτη του Σάντος, τον Ζόρζε Ροζάριο!

Κι όπως αναφέρεται σήμερα στο marcasl.blogspot.gr το όνομα του Κονσεϊσάο ακούγεται πολύ έντονα στην πιάτσα. Παράλληλα, υπάρχει αναφορά και στο μέλλον του Σαρλ Ιτάνζ, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Ο δανεισμός του Καμερουνέζου τερματοφύλακα στην Κόνιασπορ τελειώνει, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί τα δικαιώματά του μέχρι και το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο η δημοτικότητά του στην Τούμπα ήταν και παραμένει χαμηλή.

Αν ο ίδιος ρίξει το κασέ του κάτω από τα 200 χιλιάρικα κάτι θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει με άλλη ελληνική ομάδα, που ψάχνεται για την ενίσχυση στον «άσο».