Ανακοινώνει Φαν Χάαλ

Όπως όλα δείχνουν, ο Λουίς Φαν Χάαλ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 62χρονος Ολλανδός μιλώντας χθες στο ΒΒC είπε ότι θα ήθελε πολύ να δουλέψει στην Γιουνάιτεντ και όπως αναφέρει η Mirror, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει.

“Για κάθε προπονητή, η Γιουνάιτεντ είναι μια φανταστική πρόκληση. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο”, είπε ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Φαν Χάαλ θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη και η συμφωνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρει το BBC, αν καθυστερήσει η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ, αυτό θα έχει να κάνει με τον σεβασμό που θα πρέπει να δείξει ο σύλλογος στην Ολλανδική Ομοσπονδία και στην αποστολή, που έχει ο 62χρονος προπονητής με την Εθνική.

Ο Φαν Χάαλ θα οδηγήσει την Ολλανδία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και στη συνέχεια θα αφήσει τη θέση του στον Ντικ Άντβοκαατ.

Σε ότι αφορά τον Ράιαν Γκιγκς, δεν έχει γνωστό σε ποιο πόστο θα απασχοληθεί, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανό να είναι ο βασικός συνεργατης του Ολλανδού.