Επαφές για την επόμενη ημέρα και… Πρωτοδικείο

Τα αποτελέσματα της παρουσίας των Στεφανίδη και Φουρλίγκα στην Αθήνα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι ο πρόεδρος και το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, αντίστοιχα, θα έχουν επαφές χορηγικού ενδιαφέροντος, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνουν συζητήσεις και με πιστωτές (με τους ίδιους ή τους εκπροσώπους τους) προκειμένου να διαφανεί αν υπάρχουν (σε πρώτη φάση) οι προϋποθέσεις για να υποστηριχτεί το πλάνο συμμετοχής του Άρη στην Football League.

Ενδεχομένως να υπάρξουν και συναντήσεις με τα μέλη της διοργανώτριας αρχής του δευτέρου τη τάξει πρωταθλήματος και για το κομμάτι που αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε υπογραφεί σύμβαση διετούς διάρκειας με τον OTE TV (με τα έσοδα να μην είναι τα… απαιτούμενα σε αυτό το σημείο για τον Άρη) και θα πρέπει να διευκρινιστεί το πλαίσιο αυτής της συμφωνίας και τι συμβαίνει με τις ομάδες που δεν έχουν υπογράψει την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δηλαδή, αυτές που υποβιβάστηκαν από την Super League κι εκείνες που προβιβάστηκαν από την Football League 2.

Στο μεταξύ η αίτηση που κατέθεσαν οι Σκόρδας και Ματθαίου για προσωρινή διαταγή και αναστολή της απόφασης του ΔΣ του ΑΣ Άρης για αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα, εκδικάστηκε σήμερα και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.