Μάζευαν τα πανό με… καπνογόνα

Το τι ακούγεται στις αίθουσες των πειθαρχικών επιτροπών από δικηγόρους ομάδων, δεν περιγράφεται και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, ακόμη και τα μέλη των επιτροπών, πολλές φορές προσπαθούν να μη βάλουν τα γέλια.

Σήμερα εκδικάστηκε στην πειθαρχική της Football League η υπόθεση των επεισοδίων στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου και οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να απολογηθούν για τη ρίψη καπνογόνων, μίας κροτίδας, ενός μπουκαλιού και την είσοδο 20 οπαδών, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι της πρεμιέρας με τη Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με το flnews.gr, “ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ανέφερε ότι το συμβάν ήταν μεμονωμένο, ενώ τα καπνογόνα οι οπαδοί τα κρατούσαν. Σημειώθηκε πως η ΠΑΕ δεν έχει ευθύνη για τον έλεγχο, τονίστηκε ότι η θεσσαλική ομάδα δεν έχει ανάλογο ιστορικό και ότι το καπνογόνο που έφτασε δίπλα σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, δεν είχε στόχο αυτόν και όταν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ήταν σβηστό. Σε ό,τι αφορά στην είσοδο οπαδών στο ταρτάν και την τρίλεπτη διακοπή, αυτό που υποστήριξε η ΠΑΕ ήταν ότι οι συγκεκριμένοι μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο για να μαζέψουν τα πανό τους”