Μοίρασε χαρά ο Άρης

Χαρά και δώρα μοίρασαν οι καλαθοσφαιριστές του Άρη, που επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης την Παιδιατρική και την Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». 

Αναλυτικά από την επίσημη ενημέρωση: 

Στο ο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφθηκε σήμερα (28/12) το πρωί η ομάδα του Άρη.

Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας μας μοίρασαν χαρά και δώρα από την ARIS B.C. BOUTIQUE “The Legend Store”, στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, ενώ μετέφεραν στους γονείς τις ευχές τους τόσο για ταχεία ανάρρωση των παιδιών όσο και για το νέο έτος.

Τα μέλη της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ. Βασίλης Παππάς, καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα». Ο κ. Παππάς παρέλαβε μία μπάλα και μία φανέλα της ομάδας μας, υπογεγραμμένη από τους παίκτες και το τεχνικό team.

Ο κύριος Βασίλης Παππάς, αναφερόμενος στην επίσκεψη του ΑΡΗ στο Νοσοκομείο, τόνισε τα εξής: «Τα παιδιά των δύο παιδιατρικών κλινικών, περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία και αγάπη να έρθει η ομάδα του ΑΡΗ και να τους δώσει κουράγιο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθάτε στην αποκατάσταση της υγείας τους. Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη η προσφορά σας για τα παιδιά μας και πιστεύω πως η αγάπη που δείχνετε για τους ασθενείς μας, επιστρέφει στην ομάδα σας, στην οποία εύχομαι να έχει πάντα νίκες, όπως την έχουμε συνηθίσει από τα παιδικά μας χρόνια, εμείς οι μεγαλύτεροι. Είναι η ομάδα της γειτονιάς μας, η ομάδα που αγαπάμε. Εύχομαι Καλή Χρονιά για όλους και πάντα νίκες».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Γιαννάκης, δήλωσε: «Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που προσπαθούν να ανακουφίσουν γονείς και παιδιά. Ευχόμαστε καλή δύναμη και στα παιδιά υπομονή κι επιμονή, γιατί τα περιμένουμε έξω, στην κοινωνία, δίπλα μας. Εμείς, αν μπορούμε να τους δώσουμε λίγο θάρρος και πίστη, πως όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν, θα είναι μεγάλη μας χαρά. Πήραμε μεγάλη δύναμη από την προσπάθειά τους. Τους ευχαριστούμε και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Καλή δύναμη, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά».

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Σπύρος Μούρτος, επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά μπορέσαμε να έρθουμε στο Νοσοκομείο και να δώσουμε δώρα και χαρά στα παιδιά. Ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες του κόσμου».