Ηρακλής: «Θα κάνουμε ακόμα τρεις μεταγραφές»

Ανακοίνωση για τα όσα συζητήθηκαν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, γνωστοποιώντας ότι υπάρχει πρόθεση για ακόμα τρεις μεταγραφές. 

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης παρέχεται ενημέρωση για τα οικονομικά του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ ασχοληθήκαμε με μία σειρά πολύ ουσιαστικών θεμάτων και τα οποία αφορούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο.

Στα μεταγραφικά, μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Αμπαρη,Ται και Κωστουλα, γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ ενός ακραίου μπακ και ενός επιθετικού.

Η εισήγηση του προπονητή έχει συγκεκριμένα ονόματα για την οποία και γίνεται προσπάθεια απόκτησης τους.

Για τα οικονομικά και σε σχέση με τις υποχρεώσεις του Συλλόγου προς το Δημόσιο ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑ και έρχονται από το παρελθόν ( όχι της ΠΑΕ) έγινε πρόσφατα επίσκεψη στην Κατερίνη των υπευθύνων του οικονομικού επιτελείου όπου και έγινε ουσιαστική συζήτηση για την επίλυση τους.

Επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση φίλων του Ηρακλή που δέχτηκαν να πληρώνουν κάθε μήνα 50 ευρώ ως οικονομική συνδρομή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα άτομα αυτά να εγγραφούν ως Αριστειδην Μέλη της ΑΕΠ Ηρακλής 1908 ο αριθμός των οποίων είναι σήμερα 65 και φιλοδοξούμε να γίνουν περισσότερα.

Τέλος το Δ.Σ θεωρεί σημαντική του υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια δύο τρείς φίλους του Ηρακλή που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και συνέβαλαν σοβαρά με την συνδρομή τους στο ταμείο του ποδοσφαιρικού τμήματος.»