Το «αντίο» του Στεφανή στον Ηρακλή

Ο Κώστας Στεφανής αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, καθώς ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάκη Αναστασιάδη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος αμυντικός με δύο αναρτήσεις του στο facebook αποχαιρέτησε την ομάδα, αφήνοντας… μπηχτές για την συμπεριφορά ορισμένων προς το πρόσωπό του, ενώ ευχαρίστησε συγκεκριμένους ανθρώπους του Ηρακλή.

Στην πρώτη ανάρτηση έγραψε:

Μετα απο 100 μερες και μετα απο πολυ ψυχολογικο πολεμο..Ο όποιος δεν μου άρμοζε προς το πρόσωπό μου..Ηρθε η στιγμη της αποχωρησης απο το μεγαλο και ιστορικο σωματείο του Ηρακλη τον οποιο ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΑΩ Και δεν θα μου το στερήσει κανένας ανθρωπος κατώτερου επιπέδου αυτο…Θα ειμαι πιστος στο σωματειο του Ηρακλη και οποιαδήποτε στιγμη η ομαδα με χρειαστει θα ειμαι παλι κοντα της..Και το σιγουρο ειναι.οτι.η ομάδα μας θα ανεβει στην κατηγορια που τις αρμοζει..Ενα.μεγαλο ευχαριστώ στον αρσενικο και παντελονατο ΤΑΣΟ ΚΑΤΣΙΑΜΠΗ..ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ ΑΔΈΡΦΙΑ..
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ…

Στη δεύτερη ανάρτηση ανέφερε:

Θελω να ευχαριστήσω πολυ τον Τάσο Κατσαμπή Κώστα Ιωακειμίδη λακη Παπαϊωάννου Φανή τουτζιαρη Ηρακλή Θανάση Θοδωρή Αμαραντίδης Φώτη Γκιζελή βακαλοπουλος παγωνης Σας ευχαριστώ πολυ.