Δεν πιέζεται πια η ΕΠΟ…

Εκδικάστηκε και στην πειθαρχική της ΕΠΟ, η υπόθεση των γεγονότων στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, μεταφέρθηκαν από το Μαρούσι και τα γραφεία της Λίγκας, στο Γουδί και στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η γραμμή που ακολούθησαν και εκεί, ήταν η ίδια.

Και οι δύο ΠΑΕ επικαλέστηκαν το ότι δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια, από τη στιγμή, που δεν υπάρχουν σωματικές βλάβες. Και οι δύο ζήτησαν να τιμωρηθούν απλά για ρίψεις αντικειμένων…

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού (Καρμής) παρατήρησε το παράδοξο, που υπάρχει καθώς όπως είπε “από τη μια ο Σαρρής δίνει συγχαρητήρια σε όλους για τον τελικός, η ΕΠΟ με ανακοίνωση μιλά για γιορτή κι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκεί διώξεις μ΄ αυτό το κατηγορητήριο”. Όπως επισήμανε, “κάποιος από τους δύο κάνει λάθος και πρέπει να παραιτηθεί”.

Το εκπληκτικό είναι πως, ενώ στην περίπτωση των επεισοδίων στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, η ΕΠΟ έβγαλε αμέσως την ποινή και δεν έδωσε 48ωρη διορία στον ΠΑΟΚ για να καταθέσει υπόμνημα, διότι “υπάρχουν τα πλέι οφ και μας πιέζει ο χρόνος”, αυτή τη φορά δεν νιώθει καμιά πίεση, παρά το γεγονός ότι τα πλέι οφ είναι σε εξέλιξη.

Έτσι, όπως ενημέρωσε η πειθαρχική της ΕΠΟ, η απόφαση θα βγει την άλλη βδομάδα. Αυτό σημαίνει πως όποιες ποινές επιβληθούν, θα εκτιθούν μάλλον την επόμενη σεζόν.