Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατάφερε να κάνει Έλληνες και Ευρωπαϊους να μιλούν για την εκτελεστική του δεινότητα. Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου μετρά 20 γκολ σε 40 συμμετοχές, στοιχείο που αποδεικνύει την ποδοσφαιρική του αξία.

Οι μετοχές του υψηλόσωμου στράικερ εκτοξεύτηκαν κι άλλο όταν έστειλε με γκολ του, την Σερβία στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στιγμή που συστήθηκε και στο κοινό που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν τον γνώριζε.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος φρόντισε να διαφυλάξει το περιουσιακό του στοιχείο ανεβάζοντας την ρήτρα του από τα 6 στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Οι σειρήνες για ενδεχόμενη πώληση του “Πρίγιο” είναι ηχηρές, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Σέρβο τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Μουντιάλ, φροντίζοντας να βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Μάλιστα το πωλητήριο στον Σέρβο δεν θα μπει και με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, από τη στιγμή μάλιστα που ο ΠΑΟΚ στοχεύει…πρωτάθλημα.

Το συμπέρασμα λοιπόν που προκύπτει είναι πως οι “ασπρόμαυροι” δε θα έμπαιναν σε συζητήσεις για την μετακίνησή του, παρά μόνο αν οποιοσδήποτε σύλλογος φερόταν πρόθυμος να καταβάλει τα 10 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του.