“Στο τέλος θα τα καταφέρουμε”

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στα πλέι-οφ της Football League, αλλά και για το σπουδαίο διπλό στον Ταύρο επί του Φωστήρα, μίλησε ο βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο, Νίκος Καρύδας.

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σίγουρα έδωσε μια ώθηση στην ομάδα και κάναμε ένα βήμα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα” τόνισε αρχικά ο συνεργάτης του προπονητή των “κυανολεύκων” και πρόσθεσε: “Το κυρίαρχο είναι το να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Η συχνότητα των αγώνων είναι μεγάλη, χρειάζεται προσπάθεια και εγρήγορση από όλους. Ελπίζουμε πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ουσιαστικοί και θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Λείπουνε παίκτες και εμείς κοιτάμε τη συνέχεια”

Σ’ ότι αφορά την προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής πρόσθεσε: “Αυτή την στιγμή γίνεται μια συνολική προσπάθεια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο πάνω σε μια φιλοσοφία που έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω τύχη αλλά ευελπιστούμε πως με την βοήθεια του κόσμου θα πάνε όλα καλά” ενώ για το γεγονός ότι ο Σκόρτσα πέτυχε το γκολ με κεφαλιά υπογράμμισε πως…“Για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο. Βέβαια, ο Σκόρτσα σηκώθηκε στον Θεό. Έτσι κάπως ήταν και ο Κουτσιανικούλης”.

Τέλος σ’ ότι αφορά την στήριξη από την πλευρά του κόσμου είπε: “Πρέπει να κάνει ότι και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Να δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Αυτοί θέλουν να νικούν και η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να βοηθάει ο κόσμος την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Στο μεταξύ σε χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η σημερινή προπόνηση, με τους αγωνιζόμενους στο ματς με τον Φωστήρα, να ακολουθούν πρόγραμμα σε ειδική αθλητική ξενοδοχειακή μονάδα της Θεσσαλονίκης και τους υπόλοιπους να προπονούνται στη Μίκρα, με την συμμετοχή του Τάι που έγινε πατέρας.

Επιπλέον, για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ματσούκας και Μπάμπα, με τον τελευταίο να δέχεται χθες την έβδομη κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα.