«Κοντράραμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ»

Για την νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Εφραιμίδης, τονίζοντας πως «γυάλιζε το μάτι» των παικτών του «γηραιού». 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τη χθεσινή νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ στη Μίκρα:«Ο Ηρακλής έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις και ξέρουμε πως μέσα στην έδρα μας καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα και το αποδείξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τον κοντράραμε στα ίσια και τελικά τον κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έκανε το 2-2, όμως σημασία έχει η νίκη που πήραμε στο τάι-μπρέικ. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε. Ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες εμείς δίνουμε το 100%. Έχουμε έμπειρους αθλητές και δίνουμε τα πάντα για την φανέλα του Ηρακλή και για τον κόσμο που χθες μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ο 7ος μας παίκτης και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη και τον ευχαριστούμε για αυτό. Είμαστε όλοι άνθρωποι και μας επηρεάζουν τα προβλήματα, όμως όταν μπαίνουμε στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα αυτά. Γυάλιζε το μάτι μας όταν μπήκαμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να συνεχίσει την καλή του πορεία: «Είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτή η πορεία, χρειαζόμαστε βοήθεια, κακά τα ψέματα. Κόσμος του Ηρακλή από την Αμερική μας έχει βοηθήσει, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το ότι έπαιξε κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Έχω παίξει και στον ΠΑΟΚ, πάντα υπάρχει ο αθλητικός εγωισμός. Ο καθένας θέλει να δείξει τον καλό του εαυτό, ίσως ο ΠΑΟΚ έπαιζε με άγχος γιατί ήταν το φαβορί επειδή είναι πρωταθλητής και εμείς παίζαμε πιο ελεύθερα. Eίμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και ελπίζουμε κάποιος να βρεθεί για να μας βοηθήσει».