Αποφασίζουν για Αλεξανδρή

Η χθεσινή ήττα του Ηρακλή από το Περιστέρι ενώ και ένα “θερμό επεισόδιο” με μερίδα οπαδών της ομάδας έχουν βάλει σε…σκέψεις την διοίκηση των “κυανόλευκων” που το απόγευμα θα αποφασίσει για το μέλλον του έμπειρου τεχνικού.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στον Arena fm, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή:«Μέχρι το απόγευμα μετά από συζητήσεις, θα έχουμε αποφασίσει για το μέλλον του Ηρακλή. Αυτό που μας ανησυχεί δεν είναι το βαθμολογικό κομμάτι αλλά το αγωνιστικό. Η απόδοση της ομάδας ήταν πάρα πολύ κακή. Δε μας πείραξε τόσο πολύ η ήττα γιατί βαθμολογικά δεν αλλάζει κάτι, αλλά αγωνιστικά ήμασταν τραγικοί και πρέπει κάτι να γίνει».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι της φιλοσοφίας μου να αλλάζω προπονητές συχνά και για ψύλλου πήδημα, αλλά εδώ υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να συζητήσουμε για να επιλυθούν. Για αυτό θα έχω συνάντηση σήμερα με τον Βαγγέλη τον Αλεξανδρή ώστε να εξετάσουμε τα προβλήματα αυτά και αν υπάρχει λύση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά χρειάζεται να δούμε γιατί η ομάδα αγωνίζεται τόσο άσχημα. Να βρούμε τι φταίει. Μπορεί να είναι το υλικό, δε φταίει πάντα ο προπονητής».

Για την ενότητα της ομάδας: «Δεν υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο, οι παίχτες του έχουν την προσωπικότητα τους, τον εγωισμό τους και δε νομίζω πως υφίσταται τέτοιο θέμα».

Για τις φήμες περί πρόσληψης του Χατζηκυριακίδη: «Είναι ένα σενάριο που συζητιέται. Το απόγευμα θα αποφασίσουμε»