«Προχωράμε μέσω μίσθωσης»

Ο Δήμαρχος Θέρμης και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) η οποία πήρε την πρωτοβουλία για τη νομοθετική διάταξη-τροπολογία που θα λύσει -όπως φαίνεται- το θέμα με το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μιλώντας γι’ αυτό το θέμα, τόνισε πως το πρόβλημα ήταν πως κανένας Δήμος δεν είχε το δικαίωμα της μίσθωσης και αυτό επιχειρούν να λύσουν και μέσω της μίσθωσης να δοθεί λύση και στο περίφημο ζήτημα του “δικεφάλου”.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis:

Για την φημολογία περί αρνητικής στάσης ορισμένων κομμάτων για την τροπολογία: «Δεν θέλω να μπαίνουμε σε τέτοια ζητήματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Μπορεί αυτά τα κόμματα να το μετανιώσουν μέχρι τότε. Εμάς στόχος είναι η προσέλκυση επενδύσεων και νέων θέσεων εργασίας που αποτελεί Εθνικό ζήτημα. Το θέμα είναι πως κανένας Δήμος δεν έχει το δικαίωμα της μίσθωσης και εμείς αυτό πρέπει να λύσουμε, γιατί μας οδηγούν στο να πουλήσουμε την έκταση αυτή. Η δικιά μας αρμοδιότητα είναι να προχωρήσουμε το θέμα μέσω της μίσθωσης».

Για τις επαφές του με την πλευρά του ΠΑΟΚ: «Δεν μίλησα με τον κ. Σαββίδη αλλά με συνεργάτες του και μου μετέφεραν πως περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις».

Για αν το αν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί σήμερα η τροπολογία: «Πως είναι δυνατόν να ψηφιστεί σήμερα; Υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί σήμερα; Ελπίζω μόνο να έχουμε θετικές εξελίξεις».