Μολέδο: Το ποσό που δίνει ο ΠΑΟΚ, τα πρόσωπα της διαπραγμάτευσης και η αγωνία!

Εντατικές διαπραγματεύσεις λαμβάνου χώρα στην Αθήνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, για τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Οι “πράσινοι” εκπροσωπούνται από τον μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, που έχει αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, και ο ΠΑΟΚ από τον Λούμπος Μίχελ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού διέρρευσε ότι δεν υπάρχει καμια συμφωνία και ότι απλά έγινε συζήτηση για τον παίκτη. Πρόκειται όμως για μια διαρροή που σκοπεύει νακρατήσει χαμηλούς τόνους.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Μολέδο το ποσό των 500χιλ. ευρώ. Έμψυχα ανταλλάγματα δεν μπήκαν στο τραπέζι, καθώς η διάρκεια της παραμονής του Βραζιλιάνου στην Τούμπα θα είναι μικρή.

Να διευκρινιστεί ότι τα χρήματα θα πάνε όλα στα ταμεία του Παναθηναϊκού, αφού πρόκειται για δανεισμό. Αντίθετα, από την πρόταση των 800χιλ. που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ για αγορά του παίκτη, μόνο οι 400χιλ. θα κατέληγαν σε “πράσινα” χέρια. Και αυτό διότι το 25% των δικαιωμάτων του Μολέδο το κατέχει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, και ακόμη 25% κατέχει η Ιντερνασιονάλ.

Αγωνία τώρα επικρατεί για τη στάση του ποδοσφαιριστή, και αν θα πάρει την απόφαση να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν στον ΠΑΟΚ, και έπειτα να μετακομίσει στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας.