Ο Βαγγέλης θα…διδάξει ήθος

*** Καλή χρονιά εύχομαι αγαπητοί μου αναγνώστες, ελπίζω να σας μπήκε εύκολα και απροβλημάτιστα ο νέος χρόνος, όπως βάζει τα γκολ ο Πρίγιοβιτς!

*** Λένε πως ό,τι κάνεις την πρώτη μέρα, σε ακολουθεί ολόκληρο το χρόνο, άρα εγώ αναμένεται να τραβάω από το 10 και να καίγομαι στην 21…

*** Εύχομαι λοιπόν σε όλους να είναι τυχεροί, όσον αφορά το κλισέ για την υγεία, θα το σπάσουμε κι αυτό! Να έχετε 5 εκατομμύρια στην τράπεζα κι ας έχετε λίγη τενοντίτιδα στον αριστερό σας αντίχειρα!

*** Ειδικότερα στον Γιάννη τον Αλαφούζο θα ήθελα να ευχηθώ αυτή την περίοδο, δεν ξέρω γιατί νιώθω αυτή την ανάγκη…

*** Αλλά να, ένας άνθρωπος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 1,65, του έπεσαν τα μαλλιά στα 14, έγινε ήρωας βιβλίου της… Τζένης (που δε γεννήθηκε Τζένη), τον βρίζουν Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί, ΠΑΟΚτσήδες, Συριζαίοι και δε συμμαζεύεται, αξίζει την συμπαράστασή μου!

*** Του εύχομαι λοιπόν καθαρό μυαλό για να καταλαβαίνει τι έκανε, γερό στομάχι για να αντέχει τα αποτελέσματα αυτών που έκανε, αγάπη -από το νέο του συνέταιρο- και λεφτά, από τον Μολέδο!

*** Στον Βαγγέλη τον Μαρινάκη δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχος να ευχηθώ πολλά πράγματα, αλλά ήρθε η ώρα κι αυτός ο άνθρωπος (με το Α κεφαλαίο) να δικαιωθεί από τις σκευωρίες των εξυγιαντών!

*** Στη χώρα που φυλάκιζε τον Κολοκοτρώνη, θα κώλωναν στον απόγονο του Υψηλάντη (από την πλευρά της μητέρας του);

*** Εύχομαι λοιπόν να σταματήσουν οι πολιτικές διώξεις σε έναν γνήσιο ακτιβιστή της Δεξιάς (όπως ο άλλος ευπατρείδης Μάκης Βορίδης), σε έναν φιλάνθρωπο με πακιστανικό τηλέφωνο, που έχει διασώσει την ταλαιπωρημένη οικονομία του συμπαθούς Πακιστάν!

*** Καλή χρονιά με υγεία θέλω να ευχηθώ και στον Γιώργο τον Γκιρτζίκη, που όμως δεν έχει ανάγκη από ευχές! Πρώτον δεν τον θυμάται κανένας και δεύτερον τι να ευχηθείς σε έναν άνθρωπο, που προφανώς έχει ανακαλύψει το ελιξίριο της παντοτινής νεότητας;

*** Εγώ δεν ξέρω τίνος χρονιά θα είναι το 2018, αλλά σίγουρα θα είναι η χρονιά των ΜΜΕ! Μπορεί να έκλεισαν δυο επιρροής Μαρινάκη (Γαύρος, Ελευθερία του Τύπου), το MEGA να ανοίξει αργότερα από το μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά ο Βαγγέλης θα διδάξει ήθος και στον δημοσιογραφικό χώρο!

*** Αντίθετα, δύσκολη χρονιά θα είναι για το ποδόσφαιρο, τώρα που ξεκίνησαν οι επενδύσεις των άλλων και δεν υπάρχει δικαιολογία για χουλιαμά.

*** Καλή χρονιά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να ευχηθούμε και στον Τάκη τον Λεμονή, που μας έβαλε όλους τα γυαλιά και πήγε την ομάδα του πρώτη στην χειρότερή της κατάσταση!

*** Του αξίζει πέρα ως πέρα το καινούριο πενταετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, έστω και από άλλο πόστο.

*** Αν μας πέφτει λόγος, εμείς θα προτείναμε στον κ. Μαρινάκη να τον θέσει επικεφαλής ενός νέου τμήματος ορθοδοντικής στο Ρέντη.

*** Αν το βρίσκει πολύ μοντέρνο για τις απόψεις του, μια ακόμη καλή θέση θα ήταν υπεύθυνο διεθνών σχέσεων στη θέση του Καρεμπέ ή και μαζί με τον Καρεμπέ. Όλοι οι ξένοι πίνουν νερό στο όνομά του.

*** Ως ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να καλωσορίζουμε τον Όθκαρ Γκαρθία στη χώρα μας και να κλειδώσουμε τις αδερφές μας στο σπίτι.

*** Τέτοια ομορφόπαιδα λείπουν από το χώρο, με αποτέλεσμα τα ποδοσφαιρόφιλα κορίτσια να μαζεύονται σε κάτι Χαριλάου και σε κάτι Νέες Σμύρνες, κάνοντας τα μεγάλα γήπεδα να μοιάζουν με ΚΨΜ!

*** Για το λόγο αυτό η παρουσία του Όθκαρ στο Καραϊσκάκη, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο Βέρτης, προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο διασκέδασης για τα κορίτσια μας…

*** Καλή χρονιά, ο Θεός να κόβει πόντους από την κοτσίδα του Πρίγιοβιτς και το στήθος της Μαριάνας και να σας δίνει χρόνια!

Πηγή : Σαρανταλήθειας by FORZA