“Οι διαιτητές έχουν σταθεί στο ύψος τους”

Στον “Arena 89,4” μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδος του στην Football League και στην ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την φετινή πορεία της Παναχαϊκής: «Πρέπει να υπάρχει τεχνογνωσία. Απλά πράγματα κάνουμε, δεν κάνουμε κάτι το φοβερό με αγάπη, με σεβασμό».

Για την αξία που έχει το όνομα του σε σχέση με τους χρηματοδότες της ομάδας: «Η Παναχαϊκή είναι νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει οργάνωση. Λέμε αλήθειες στον κόσμο».

Για το αν ο ίδιος κάνει σκάουτινγκ: «Το σκάουτινγκ γίνεται μετά τα παιχνίδια βλέποντας τα βίντεο από τους αγώνες. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Για το ποιος αποφασίζει για τις μεταγραφές: «Tην επιλογή την κάνει ο προπονητής, ο βοηθός του, εγώ και τώρα πλέον και ο Πάρης Γεωργακόπουλος,ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει περίπου ένα μήνα που είναι στην ομάδα».

Για τον Πάρη Γεωργακόπουλο: «Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Πάρη είναι αποδεδειγμένη εδώ και χρόνια. Εμάς μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα το ήθος των ποδοσφαιριστών».

Για την Παναχαϊκή η οποία είναι σε τροχιά ανόδου μαζί με τον Άρη: «Για όλες τις ομάδες είναι πολύ νωρίς. Είναι ένας… γολγοθάς και δεν θα είναι εύκολο και αυτός νομίζω που θα έχει βάθος στον πάγκο θα πάει και πιο καλά»

Για το αν θεωρεί ότι η Παναχαϊκή έχει ήδη ανέβει: «Για μένα δεν είναι τίποτα δεδομένο».

Για το αν οι ομάδες πρέπει να λειτουργούν σωστά: «Εμείς αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω είναι ότι είμαστε μία ομάδα η οποία πάνω απ’ όλα θέλει να φέρει ήθος στο ποδόσφαιρο».

Για την συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον διαιτητή: «Προσπαθούμε να κάνουμε απλά πράγματα που λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα έπρεπε να λείπουν».

Για το πρωτάθλημα της Superleague: «Η δικιά μου πρόθεση είναι να δούμε ένα πρωτάθλημα που δεν θα έχει κακά πράγματα εκτός γηπέδου, να έχει ενδιαφέρον, να κριθεί μέσα στο γήπεδο και όποιος είναι καλύτερος να το πάρει και οι άλλοι τρεις να τον χειροκροτήσουν».

Για την φετινή ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα της Superleague: «Συζητάμε για το που οφείλεται η κανονικότητα. Νομίζω ότι γίνεται το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε πολύ. Αυτό πρέπει αν γίνεται πάντα. Δεν νομίζω ότι έχει μικρύνει η ψαλίδα. Κατά την δικιά μου γνώμη έχουμε μία διαιτησία η οποία έχει σταθεί στο ύψος της».

Για το αν όσο ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής είχε άλλες προτάσεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Από τον Άρη είχα πιο παλιά, όταν ήμουνα στην Παναχαϊκή ακόμα πριν πάω στην ΑΕΚ».

Για την μεταγραφή του Μολέδο: «Εγώ πριν λίγο καιρό είχα πει ότι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μια κίνηση για να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός είναι οι υπόλοιπες ομάδες ν’ αγοράσουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κακό για μένα».

Για το πως θα πηγαίνει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο: «Πρέπει να κάνουμε και εμείς πράγματα για τον κόσμο. Πρέπει να βελτιώσουμε τις υποδομές».