Αντίο με… επιστολή

Η σεζόν τελείωσε χθες για τον ΚΑΟΔ, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο και ο Τζόυλιαν Βον επέλεξε να αποχαιρετήσει όλη την ομάδα με μία επιστολή, στην οποία αναφέρει ότι αυτή η σεζόν, ήταν η καλύτερη της ζωής του!

Ο 25χρονος Αμερικάνους, που πριν τη Δράμα έπαιξε στην Βελγική Αντβέρπ και στην Κεραυνό στην Κύπρο, προφανώς δεν θα συνεχίσει στον ΚΑΟΔ.

Η επιστολή, που δημοσιεύεται στο basketplus.gr αναφέρει τα εξης :

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους στη Δράμα, που πέρασα φέτος τη χρονιά. Ειλικρινά μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Ήμουν μέρος μιας ομάδας με παιδιά από 4 διαφορετικές χώρες/κουλτούρες/υπόβαθρα που ενωθήκαμε όλοι μαζί και αυτά που πετύχαμε ήταν καταπληκτικά. Το να είμαι μέρος της καλύτερης ομάδας που είχε ο ΚΑΟΔ στην ιστορία του θα είναι πάντα μια λαμπρη ανάμνηση στην καριέρα μου. Αυτή είναι η πρώτη ομάδα στη ζωή μου που όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κλίκες, χωρίς ατζέντες, τίποτα…

Στους συμπαίκτες μου θέλω να πω ότι είστε αδέρφια μου για όλη μου τη ζωή. Ξέρω ότι θα έχω πλέον φίλους για μια ζωή από τη Σερβία, τη Βοσνία και την Ελλάδα. Προπονηθήκαμε μαζι, νικήσαμε μαζί, μεθύσαμε μαζί (χαχα), περάσαμε μια εξαιρετική χρονιά.

Στους προπονητές μου θέλω να πω “ευχαριστώ” για όλες τις συμβουλές και τα μαθήματα που με αυτά με βοηθήσατε να βελτιωθώ σαν παίκτης αυτή τη χρονιά. Αναμφισβήτητα είμαι πλέον ένας άλλος παίκτης από τον Σεπτέμβριο ως τώρα…

Στους φιλάθλους της Δράμας, θέλω να πω πως είστε μια εξαιρετική παρέα από φιλάθλους. Έκανα ΠΟΛΛΟΥΣ φίλους έξω από το γήπεδο, και μερικές από τις στιγμές που ζήσαμε μαζί δε θα ξεχαστούν ποτέ. Μαθαίνοντας τα τοπικά έθιμα και συνήθειες, τρώγωντας πάρα πολύ… γύρο και σουβλάκι και μαθαίνοντας τη γλώσσα ήταν τα αξιοσημείωτα της χρονιάς! Η μόνη μου στεναχώρια είναι πως δε θα μπορώ πλέον να πω ανά 30 δευτερόλεπτα τη λέξη “μαλ…”!!! Οι καλύτερες ευχές μου συνοδεύουν τον ΚΑΟΔ και στην πόλη για το μέλλον, δε θα σας ξεχάσω ποτέ, παιδιά!”