Υπόθεση Μολέδο : Κάτσε ή Μυστακίδης

Σήμερα ή το αργότερο αύριο, αναμένεται να κλείσει οριστικά η μετακίνηση του Ροντρίγκο Μολέδο στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, η συζήτηση πλέον γίνεται με τον Παναθηναϊκό για τα ανταλλάγματα και αυτό, που απομένει, είναι το ΟΚ του ΠΑΟΚ για να κλείσει η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Κωνσταντινίδη δανεικό, θέλει τον Κάτσε, ωστόσο για τον Αλβανό χαφ υπάρχει η πληροφορία ότι εντός της ημέρας μπορεί να έρθει πρόταση από την Ισπανία.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η FORZA PLUS, σ΄ αυτή την περίπτωση, στο τραπέζι πέφτει το όνομα του Μυστακίδη, τον οποίο θέλει δανεικό ως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, αφού δεν έχει επιθετικούς.

Η περίπτωση Μυστακίδη δεν είναι απλή, πάντως, ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή έχει πολλούς επιθετικούς, ωστόσο από την πλευρά του Κάμπος υπάρχει η πληροφορία ότι μπορεί να φέρει άμεσα πρόταση από την Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μολέδο αναμένεται αύριο – μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση, που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει ούτε τον Κάτσε, ούτε τον Μυστακίδη, τότε θα μεγαλώσει το ποσό που θα πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει συμφωνήσει στις 300.000 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται οι οφειλές στον Μολέδο, που θα καλύψει ο ΠΑΟΚ).