“Να διεκδικήσουμε και φέτος τον τίτλο”

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μίλησε στον “ArenaFM 89,4” για τη συμμετοχή της Κ17 στο final4 που ξεκινάει αύριο (9/5) στο Αγρίνιο, όπου ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (19:00, Nova2), αλλά και γενικώς για τις “ασπρόμαυρες” ακαδημίες που προοδεύουν συνεχώς…

Συγκεκριμένα, είπε: “Είναι πολύ σημαντικό εκτός από τα να βγάζει ταλέντα να μπορείς και να κερδίζεις και τίτλους, και αυτό στον ΠΑΟΚ το έχουμε καταφέρει. Η Κ17 θα είναι για ακόμα μια φορά στο φάιναλ φορ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Πέρυσι το κατακτήσαμε και θα το διεκδικήσουμε και φέτος».

Για την Κ17 και το αυριανό(10/5) παιχνίδι: «H ομάδα είναι πανέτοιμη, το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο κακός μας εαυτός».

Για τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα: «Εμείς έχουμε την ιερή υποχρέωση να τους προετοιμάσουμε στα πάντα, και από εκεί και πέρα την επιλογή την κάνει η πρώτη ομάδα. Παρακολουθεί τα παιδιά και γνωρίζει τα πάντα. Προετοιμάζουμε τα παιδιά για να είναι πανέτοιμα, σε σωστό χρόνο για να διεκδικήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο».