Σφαγή στην ουρά

Πέφτει σήμερα η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α2 κι ενώ στην κορυφή έχουν όλα κριθεί, στην ουρά της βαθμολογίας γίνεται… σφαγή, καθώς τρεις ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Β΄Εθνική!

Οι Ίκαροι Σερρών και η Αγία Παρασκευή έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, και η Τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί θα προκύψει μετά τους σημερινούς αγώνες σε Καβάλα, Λαγκαδά και Ηράκλειο.

Αν ο Φιλαθλητικός κερδίσει στην Καβάλα την αδιάφορη τοπική ομάδα, τότε όλα τελειώνουν και υποβιβάζεται ο Ερμής Λαγκαδά, που χάνει την ισοβαθμία με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη στο Βαρδινογιάννειο κόντρα στον αδιάφορο Φίλιππο Βέροιας, καθώς αν χάσει και πάει σε τριπλή ισοβαθμία με Φιλαθλητικό και Ερμή Λαγκαδά, υποβιβάζεται.

Η ομάδα του Λαγκαδά θέλει πάση θυσία νίκη επί του αδιάφορου Λαυρίου στον Λαγκαδά και ήττα του Φιλαθλητικού στην Καβάλα, για να σωθεί, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Στην κορυφή, όλα κρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς με τη νίκη του επί της Καβάλας, ο Κόροιβος Αμαλιάδας (που πήρε το ΑΦΜ της Ξάνθης πριν 4 χρόνια), ανέβηκε στην Α1 μαζί με την ΑΕΚ.

Όσο για τον Ηρακλή, κλείνει τη σεζόν μ΄ ένα παιχνίδι που θυμίζει τα παλιά, στο Μετς κόντρα στο Παγκράτι.

26η Αγωνιστική (5μμ)

Αρκαδικός – Ίκαροι Σερρών

ΑΕΚ –Ψυχικό

Ερμής Λαγκαδά – Λαύριο

Αγία Παρασκευή – Κόροιβος

Καβάλα – Φιλαθλητικός

Παγκράτι – Ηρακλής

ΟΦΗ – Φίλιππος Βέροιας

Βαθμολογία

ΑΕΚ 47

Κόροιβος 46

Καβάλα 44

Ψυχικό 41

Παγκράτι 37

Ηρακλής 37

Φίλιππος Βέροιας 37

Λαύριο 36

Αρκαδικός 36

Φιλαθλητικός 35

ΟΦΗ 35

Ερμής Λαγκαδά 34

Ίκαροι Σερρών 33

Αγία Παρασκευή 27