Απάντησαν σε ΟΣΦΠ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση σε…σκληρή γλώσσα εξέδωσαν δύο σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ με αφορμή την ερώτηση του Ολυμπιακού σε συνεδρίαση σχετικά με τις μετακινήσεις των φίλων των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

CLUB PAOK ΕΥΟΣΜΟΥ “LEMMY”- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Σαν club θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παε ολυμπιακός για το ενδιαφέρων και την ανησυχία τους για το πως πηγαίνει εκδρομές ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ εδώ και χρόνια , ενώ οι (οπαδοί) τους ακόμα και σε εποχές όπου οι μετακινήσεις οργανωμένων – μεμονωμένων ήταν ελεύθερες δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά χωρίς την προστασία της αστυνομίας (για μια φωτογραφία).

Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες οι πάντες να μιμούνται και να ζηλεύουν το ΛΑΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ , τώρα φτάσαμε στο σημείο μια ολόκληρη Π.Α.Ε να μας ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ στους υφυπουργούς και στο τμήμα Αθλητικής Βιας για το πως και το γιατί πάμε εκδρομές.

Κύριοι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.ΑΟ.Κ ήταν είναι και θα είναι Πάντα στους δρόμους και στα πέταλα όλων των γηπέδων. Κανένας νόμος και κανένας ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ δεν θα σταματήσει αυτόν τον ΛΑΟ από το δικαίωμα του να ακολουθεί πιστά το σύλλογο , οργανωμένα ή μεμονωμένα θα είμαστε παντού.

Θα θέλαμε να καλέσουμε την παε ολυμπιακός και τους υπαλλήλους τής στα δωρεάν μαθήματα οπαδισμου που παραδίδουμε κάθε Κυριακή στα πέταλα όλης της Ελλάδας , θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε μόνο με την φωνή σας και όχι με τα μικρόφωνα και τα ηχεία σας.

Ρουφιάνοι ολυμπιακοί….Διοίκηση και οπαδοί…

Υ.Γ 1 Την Παρασκευή 19/1/2018 και ώρα 21:00 ο σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του .
Καλεσμένος όλος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ

Y.Γ 2 https://www.youtube.com/watch?v=w7byob455pw»