Στοχ: «Οπως την Τετάρτη»

Απόδοση -και έκβαση- σαν της Τετάρτης, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα τον Ατρόμητο, ελπίζει να έχει στο Περιστέρι ο “δικέφαλος, ο αναγεννημένος το τελευταίο διάστημα, Μίροσλαβ Στοχ.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, εκτιμώντας πως η ομάδα του πρέπει να παίξει έξυπνα, καθώς η τακτική είναι αυτή που παίζει το σπουδαιότερο ρόλο τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε αυτά παιχνίδια.

Αναλυτικά, δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, ειδικά μακριά από την έδρα σου. Διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα, είναι καλή ομάδα όπως ξέρετε. Πρέπει ν’ ανασυνταχθούμε και ν’ ανασυγκροτηθούμε καλά, καθώς πλέον αγωνιζόμαστε κάθε τρεις ημέρες, συνεπώς είναι δύσκολο για το σώμα. Γι’ αυτό πρέπει ν’ ανακάμψουμε, να προετοιμαστούμε σωστά κι ελπίζω να βγάλουμε μια απόδοση σαν αυτής της Τετάρτης και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Που μπορεί να κριθεί μια τέτοια αναμέτρηση;

«Δεν ξέρω. Θα το πάρει όποιος πετύχει τα περισσότερα γκολ… Πλέον πρέπει να παίξουμε έξυπνα, η τακτική πλέον παίζει μεγαλύτερο ρόλο αλλά είναι μυστικό αυτή που θα επιλέξει ο προπονητής, εκείνος ξέρει την κατάλληλη επιλογή. Ελπίζω να μπορέσουμε να βγάλουμε στο χορτάρι αυτά που θέλει κι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-Κατανοώ πως έχεις κουραστεί ν’ απαντάς σε παρόμοιες ερωτήσεις, ωστόσο επειδή ειδικά τον τελευταίο καιρό πολλά γράφονται για το μέλλον σου, υπάρχει κάποια εξέλιξη;

«Πάλι. Κάθε φορά πρέπει να επαναλαμβάνω πως δε γνωρίζω τί θα συμβεί στο μέλλον. Εχουμε άλλους τρεις αγώνες για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ’ αυτούς και θα δούμε αμέσως μετά. Θα έχω αρκετό χρόνο στις διακοπές για να πάρω την απόφασή μου, προς το παρόν δε γνωρίζω κάτι».