Με την… αύρα του Ρενέ Χένρικσεν!

Με μια ευχάριστη έκπληξη έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί! Μια παλιά δόξα των πράσινων, ο Ρενέ Χένρικσεν βρέθηκε στην Αθήνα και σύμφωνα με φημολογία που κυκλοφόρησε δεν αποκλείεται να επέστρεψε για να αναλάβει ενεργό ρόλο και πόστο στον Παναθηναϊκό!

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού προσανατολίζονται σε μια στενή συνεργασία με τον πρώην αμυντικό της ομάδας για σκάουτινγκ σε παίκτες στην πατρίδα του την Δανία αλλά και γενικότερα στην Σκανδιναβία. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, αφού βρήκε και παλιούς γνωστούς όπως τους Παπαβασιλείου και Κοτσόλη με τους οποίους συνυπήρξε στο τριφύλλι.

Στα καθαρά αγωνιστικά Νάνο και Καρέλης επιστρέφουν στη διάθεση του Αναστασίου, σε αντίθεση με τον νεαρό Χουχούμη που μετά τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια πηγαίνει στα… πιτς για να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ισπανός.

Η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη και Ατζαγκούν