Λούκας, ο αντι-Στοχ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μπορεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν ο Μίροσλαβ Στοχ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά λίγο πολύ έχει καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του αύριο στο Περιστέρι.

Ο Λούκας Πέρεθ προορίζεται να παίξει το ρόλο του αντι-Στοχ, αν και αυτή δεν φαίνεται να είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να εμφανιστεί με αλλαγμένα τα άκρα της άμυνας του. Το δίδυμο Κίτσιου – Λίνο, που έπαιξε την Τετάρτη, μάλλον θα πάρει ανάσες. O Γεωργιάδης καλύτρους αμυντικούς στα άκρα, γνωρίζοντας ότι ο Ατρόμητος είναι ισχυρός στην έδρα του κι έτσι Σκόνδρας και Σπυρόπουλος θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα με το δίδυμο Βίτορ-Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας να μην αλλάζει.

Ο Γλύκος σταθερά θα είναι κάτω από τα δοκάρια, όπως και το δίδυμο των αμυντικών χαφ, Κάτσε και Λάζαρ, με τον Νάτχο να παίζει λίγο πιο μπροστά από τους δύο. Στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι και πάλι ο Σαλπιγγίδης, όπως και ο Στέφανος Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.