Οι ύβρεις, οι απειλές, και τα αντεθνικά

Όλο το Ελληνικό μπάσκετ απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα της Κηφισιάς για την εξαιρετική φετινή της πορεία ωστόσο η στάση του συγκεκριμένου συλλόγου (προέδρου, προπονητή, παικτών), στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να χαρακτηριστεί προκλητική και δεν συνάδει με το ύφος που προσπαθεί να περάσει η ομάδα των Βορείων προαστείων.

Το Thessports εξασφάλισε και παρουσιάζει την έκθεση των διαιτητών για όσα συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι στο οποίο είχαμε μεταξύ άλλων και την «μπούκα» του προέδρου Βαγιενά ο οποίος απευθυνόμενους στους διαιτητές είπε μεταξύ άλλων «δεν ξέρω πώς θα φύγετε από εδώ»!

Η έκθεση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:   “Στο 1′:29” πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορό και παρατεταμένα “ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ”.  Σε άλλο σημείο η έκθεση αναφέρει πώς φίλαθλοι της Κηφισιά φώναζαν ” ΕΙΝΑΙ Π… ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ “.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποβολή του Βασίλιεβιτς έγραψαν πώς παίκτης απευθυνόμενος στον κ.Μπήτη είπε: “ΑΝΤΕ Γ…”.  Ο προπονητής της Κηφισιάς, Παπαθεοδώρου, αποβλήθηκε γιατί σύμφωνα με την έκθεση είπε επίσης στον Γ΄ διαιτητή: “ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ”, “ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ”, “ΕΙΣΑΙ Π…ΗΣ”.

Ο πρόεδρος κ. Βαγιενάς μπήκε στο γήπεδο και απευθυνόμενος στον β΄ διαιτητή είπε: “ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ”, “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ”, “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ”.

Με βάση τα παραπάνω η Κηφισιά η κινδυνεύει με τιμωρία.