«Οι Αρειανοί έχουν ασθενή μνήμη» (vds)

Ο Γιάννης Ιωαννίδης φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει την συμπεριφορά των φίλων του Άρη προς το πρόσωπο του. Και σε μια νέα συνέντευξη του «ξεσπά» για το γεγονός, ότι «οι Αρειανοί έχουν ασθενή μνήμη» και όπως λέει «ξέχασαν τι προσέφερε ο Ιωαννίδης στον Άρη».

Διαβάστε και δείτε στο βίντεο τα όσα είπε στη συνέντευξή του στο seleo.gr ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για τα ζητήματα του Άρη:

«Οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν πολύ καλή μνήμη, οι Αρειανοί έχουν ασθενή μνήμη. Ξέχασαν τι προσέφερε ο Ιωαννίδης στον Άρη. Δεν είμαι υπεράνθρωπος.

Το 2004 ο Σαουρίδης έβγαλε μανιφέστο «Μαύρο στον Ιωαννίδη». Γιατί; Και μετά λένε ότι ο Άρης είναι αποδυναμωμένος. Βρέστε ανθρώπους να βασιστείτε.

Ποιος έβγαλε τον Ηλιάδη; Εγώ; Αυτοί που έχουν τα ηνία. Ποιος Αρειανός δεν ξέρει ποιος έχει τα ηνία της ομάδας τόσα χρόνια; Δεν είχε ο Σκόδρας και ο Σαουρίδης; Στο μπάσκετ ο Δαμιανίδης;

Τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος; Πόσους παίκτες έφερε ο Κόντης; Ο Άρης κάθε χρόνο έπαιρνε 15-20 παίκτες.

Είναι να τρελαθώ. Είναι τα αυτονόητα αυτά. Η μισή μου ζωή ήταν στον Άρη. Στα 9 χρόνια προπονητής πήραμε 13 τίτλους.

Έχουν απομακρυνθεί όλοι οι παράγοντες. Γιατί; Με τα συνθήματα «στον τάφο να σε δούμε»; Γίνεται γιορτή για τα 100 χρόνια και δεν πάμε; Δεν θα πάμε ποτέ και γιατί να πάμε. Πήγε ο Μπουτάρης και ο Αποστόλης και τους πέταξαν καφέδες και πορτοκαλάδες. Έτσι γιορτάζεις τα 100 χρόνια της ζωής του Άρη;

Ξέρεις τι τράβηξα εδώ ένα χρόνο να είμαι υπουργός Αθλητισμού και να κινδυνεύει ο Άρης να πέσει; Να το έχω μέχρι να πεθάνω βάρος στη συνείδησή μου; Επί Ιωαννίδη να πέσει ο Άρης; Έχουν καταλάβει αυτοί τι περνάει κάποιος; Απλώς για να μιλάμε, να ξεφωνίζουμε;».