Σε ρυθμούς…Superleague

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και μια σχετική αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα, η ψυχολογία στις τάξεις του Ηρακλή, έχει αλλάξει και κινείται πλέον σε ρυθμούς…Superleague. Στη σημερινή (11/5) δε, αναμέτρηση με τα Ψαχνα (15.00) , το Καυτανζόγλειο αναμένεται να θυμίσει κάτι από τα παιλιά με τους οργανωμένους να υπόσχονται ότι ένα από τα γκολ θα μπει από το πέταλο.

Σ’ ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στον πάγκο του Ηρακλή, δεν ανακοίνωσε την αποστολή καθώς ήθελε να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αρκετούς από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν είτε μυικές επιβαρύνσεις από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είτε τραυματισμούς.

Εν’ ολίγοις λοιπόν, η αποστολή θα γίνει γνωστή μόλις πάρουμε στα χέρια μας το χαρτί με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Από την άλλη πλευρά βέβαια και ο Θωμάς Γράφας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τόσο τον Παληγεώργο, όσο και τον Κρητικό, καθώς αμφότεροι θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους. Αντίθετα επέστρεψε ο Οχάντζα που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ο Τσιμόντζι.

Αναλυτικότερα, την αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών μετέχουν οι: Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος, Οχάντζα, Τζάνης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Χ. Πατσατζόγλου, Β. Πατσατζόγλου, Ντινιωτάκης, Μπουμάλ, Γκμπαγκουιντί, Βιγιαρέχο, Σταμάτης, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Τσούτσης.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει σίγουρα το ντέρμπι του Βόλου, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό, ενώ η Κέρκυρα δοκιμάζεται στα Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία των πλέι-οφ έχει ως εξής:

Κυριακή 11 Μαίου
Χανιά – Κέρκυρα 15.00
Ηρακλής – Ηρακλής Ψαχνών 15.00 (OTE TV)
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 15.00 (OTE TV)
Φωστήρας – Αιγινιακός 15.00

Η βαθμολογία
1.Νίκη Βόλου 16
2.Κέρκυρα 16
3.Ηρακλής Ψαχνών 13
4.Ολυμπιακός Βόλου 13
5.Ηρακλής 12
6.Χανιά 11
7.Φωστήρας 9
8.Αιγινιακός 9