«Δεν χωράει απογοήτευση»

Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι παρά τις ευκαιρίες η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο τέλος. Πάντως συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ακόμη 5 παιχνίδια μέχρι το τέλος και δεν χωράει απογοήτευση:

«Ξεκινώντας θα ήθελα να τονίσω ότι το σημερινό, είναι ένα πολύ άτυχο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε ένταση και ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς το σκορ ήταν μόνο 1-0. Παρ’ όλα αυτά και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις. Πληρώσαμε τις χαμένες ευκαιρίες με ένα γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να έχει μπει στην περιοχή μας» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Δεν χωράει απογοήτευση. Πρέπει να δούμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι. Επαναλαμβάνω ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν άξιζε στην ομάδα μου και την προσπάθεια που έκανε. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια ακόμα. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και όπως έχω ξαναπεί θα κάνουμε το παν για να βγάλουμε την ομάδα στη Σούπερλιγκ».

Σε ερώτηση για το αν μετά το 65’ φοβήθηκε το παιχνίδι και έβαλε ποδοσφαιριστές με αμυντικό προσανατολισμό είπε: «Αυτοί υπάρχουν μην λέμε κάτι που δεν ισχύει. Θα μπορούσα να πάρω παιδιά από την Β’ ομάδα, αλλά δεν έχω το δικαίωμα».