Σπανός: «Συνεχίζουμε ταπεινά»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του ενώ αποκάλυψε πως η στιγμή που όλοι στην ομάδα του περιμένουν έρχεται.

Αναλυτικά:

«Ένα ματς με μία ομάδα που ξέραμε ότι θα έχει οργανωμένη άμυνα. Το 0-0 ήταν βασικός τους στόχος. Το δουλέψαμε τις λίγες μέρες που είχαμε μπροστά μας. Τα παιδιά είχαν ρυθμό, πάθος, διάθεση και καλή απόδοση. Όταν κάνεις 7-8 ευκαιρίες, καθαρές, σε 90 λεπτά σε μια ομάδα που παίζει στο 1/3 του γηπέδου, νομίζω ότι είναι αυτό το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πως να αντιμετωπίζεις αντιπάλους. Κι εγώ ήθελα να κερδίσω με 3-0, αλλά πρέπει να την βάζουμε στα δίχτυα. Πολύ ευχαριστημένος, συνεχίζουμε ταπεινά, δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή τους. Η στιγμή που περιμένουμε σιγά σιγά έρχεται».

Για το ότι έπαιζε ο Αρης με μεγάλες μπαλιές, γενικότερα: «Η ομάδα δεν έπαιζε με μεγάλες μπαλιές. Η ομάδα συνεχώς αλλάζει πλευρά. Έχει την κατοχή της μπάλας».

Για την διαιτησία: «Εγώ νομίζω ότι θα δούμε χειρότερα. Είμαι σίγουρος, αν όμως μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θα έρθουμε τρίτοι. Όμως εμείς θα έρθουμε πρώτοι με όποιον αντίπαλο, ότι και να γίνει. H δική μου δουλειά είναι να κρατήσω ήρεμη την ομάδα. Υπάρχουν υπεύθυνοι, που είναι εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι και θα μεταφέρουν στις αρμόδιες αρχές, αυτό που πρέπει να γίνει».

Για τους Χαντί και Μπαστακό: «H σκέψη μου ήταν να μην κάψω τα παιδιά. Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Θα βοηθήσουν στο κομμάτι που θέλουμε. Την έξυπνη κάθετη από τον Άγγελο και το τελείωμα από τον Μιχάλη. Μην τους κρίνετε ακόμα, θα τους δείτε. Όμως γι αυτό που έπαιξαν σήμερα, έκαναν την προσπάθειά τους και είμαι ευχαριστημένος»