Κούγιας για πρόκριση και… νεόπλουτους

Δηλώσεις παραχώρησε ο ισχυρός άντρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποθέωσε τον Φυντάνη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την ομάδα μας. Μέσα σε 28 μήνες από τότε που παίζαμε στα χωριά, πριν την πάρω εγώ, η ομάδα είναι και πάλι εκεί που της αξίζει. Και αυτό οφείλεται στους παίκτες μας τους προπονητές μας και τον κόσμο μας. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ο κόσμος. Επίσης σημαντικό είναι πως γίναμε και πάλι οικογένεια στα αποδυτήρια. Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που έρχεται. Τελειώνουν οι θυγατρικές ομάδες. Οπως ο Πλατανιάς. Δυστυχώς μία από αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και πονάω γι΄ αυτό. Οταν πήρα τον ΠΑΣ, ο ΠΑΣ είχε τεράστια χρέη. Οταν πήγα στα Γιάννινα είχα βάλει τη μητέρα μου πρόεδρο στον ΠΑΣ. Και άφησα τον ΠΑΣ με προπονητήριο και παίκτες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εχω ένα πλάνο στο μυαλό μου και βάση αυτού κινούμαστε. Εμείς δεν έχουμε τα χρήματα των Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη. Ορισμένοι επειδή βιάζονται, να ξέρουν πως ο Ηλίας Φυντάνης είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της νέας προσπάθειας, βεβαίως μαζί με τους συνεργάτες του. Φτάσαμε μαζί του να παίρνουμε προκρίσεις και κόντρα στη διαιτησία. Σε όλο τον αγώνα ο διαιτησία έπαιζε 70%-30% υπέρ του ΠΑΣ. Ακόμα και στη φάση του πέναλτι, ο επόπτης του έδειξε το πέναλτι. Να προσέξει η κυβέρνηση να μην εκτεθεί από κάποιους νεόπλουτους που μπήκαν στο ποδόσφαιρο. Από κάποιους έχουμε εκτεθεί ανεπανόρθωτα ως χώρα. Από κάποιους λεφτάδες που δεν έχουν καμία παιδεία, που στήνουν παιχνίδια ακόμα και αγώνες ομάδων under. Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σήμερα που είμαστε νικητές».