“Να δούμε πως θα ξεμπερδέψει ο Φούρτουλα”

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Στέβιτς και τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα των Σερρών για την μη καταβολή των 330.000€.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα δώσετε εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του Άρη:«Φυσικά και θα δώσουμε. Σε όλες τις ομάδες δίνουμε εισιτήρια. Ο Άρης είναι φίλο-σωματείο για εμάς. Έχουμε μια ολόκληρη θύρα και παραπάνω για τις ανάγκες των φίλων του. Δεν μας έχει καλέσει ποτέ εισαγγελέας για επεισόδια».

Για τον Πανσερραϊκό: «Εκεί που ήταν να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα, βρέθηκε ένας επενδυτής και βοηθάει την ομάδα να είναι όρθια και πιστεύω ότι του χρόνου μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε με τον Στέβιτς: «Πήραμε τον Μέσι! Ποιος είναι ο κύριος Στέβιτς. Ήρθε από μία ομάδα της Σερβίας ως ελεύθερος και μας τον έφερε ένας κύριος που έχει περάσει και από το σερραϊκό ποδόσφαιρο. Να δούμε πως θα ξεμπλέξει ο κύριος Φούρτουλα. Μας είπε ότι θα έφερνε τα δικαιολογητικά, δεν μας τα έφερε ποτέ και για τον Γιαννόπουλο έχει κάνει μεγάλη απάτη. Θα τον πάω στα δικαστήρια. Μας είχε πει ότι εμείς έπρεπε να φέρουμε τα χαρτιά. Ήρθε από μία ομάδα, ούτε ξέρω πως λέγεται. Η UEFA επιδίκασε ποσό των 330.000 ευρώ επειδή ο ποδοσφαιριστής ανήκει σε σύλλογο και δεν ήταν ελεύθερος. Εμείς δεν πήγαμε ως οφείλαμε, αλλά δεν ήμασταν εμείς τότε στη διοίκηση. Μεγάλος μπελάς για εμάς αυτό που προέκυψε. Αν επιμείνουν να πληρώσουμε αυτό το ποσό, δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Πανσερραϊκός. Εμείς θα τα διεκδικήσουμε τα λεφτά από τον κύριο Φουρτούλα και θα έχουμε ως μάρτυρα τον ίδιο τον Στέβιτς. Εμείς δεν πήγαμε καν στην UEFA να δικαιολογηθούμε και μας καταδίκασε αυτό το ποσό ως ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ενώ εμείς είμασταν στη Γ΄ Εθνική. Ελπίζω να το λύσουμε γρήγορα».