“Ξέρεις τα λάθη σου…οχι τι λέει ο κόσμος”

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε στο Αθλητικό Μetropolis 95,5 για την επόμενη μέρα μετά την πρόκριση στους “16” του Champions League ενώ αναφέρθηκε στα όσα είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Δείτε όσα είπε ο νεαρός γκάρντ του Δικεφάλου:

– το αν ήταν ανέλπιστη η πρόκριση στους «16» του BCL: «Έχουμε πει με τα παιδιά ότι η ομάδα έπρεπε να βελτιώσει συγκεκριμένα, μικρά πράγματα που τα δουλεύαμε καθημερινά. Όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ξέραμε ότι δουλεύαμε σωστά και θα φανούν τα αποτελέσματα. Σίγουρα ήταν κάτι πολύ δύσκολο από το 1-5 να πάρει τη δεύτερη νίκη. Αυτό ήταν το δυσκολότερο και όχι να φτάσουμε στο 7-7. Αφού έγινε τελικά δεν ήταν κάτι τόσο ανέλπιστο αλλά δύσκολο».

– τη δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου ότι δεν τους πίστευε κανείς και αν αυτό λειτούργησε ως έξτρα κίνητρο: «Προσωπικά για μένα όχι, δεν ήταν κίνητρο ότι δε μας πίστευε κανείς. Ήταν γιατί δεν παίζαμε καλό μπάσκετ και λέγαμε ότι ίσως η ομάδα να μην προχωρήσει έτσι όπως παίζει, δεν ήταν ότι βλέπαμε κάτι άλλο διαφορετικό. Όμως το γεγονός ότι παίξαμε τελικά καλά και βρεθήκαμε μεταξύ μας μετά τις αλλαγές στο ρόστερ ήταν αυτό που μας βοήθησε ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

– την αμφισβήτηση που δέχτηκε η ομάδα και ο προπονητής: «Σίγουρα υπήρξε πολλή αμφισβήτηση. Εμείς προσπαθήσαμε όσο είναι δυνατόν να αποφύγουμε να ακούμε και να διαβάζουμε τέτοια πράγματα γιατί στις ήττες είναι καλό να βλέπει το βίντεο που σου δείχνει η ομάδα, να ξέρεις εσύ τα λάθη σου και όχι να διαβάζεις τι λέει ο κόσμος. Αλλά το τι πιστεύει ο κόσμος είναι κάτι σημαντικό και είναι καλό το ότι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του».

– τι φέρνει στον ΠΑΟΚ αυτή η πρόκριση: «Εμείς προλάβαμε μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, που ήταν και ο πρώτος μας στόχος. Το ίδιο συμβαίνει και στο πρωτάθλημα όπου μετά από ένα κακό ξεκίνημα προσπαθούμε να πάρουμε μια καλή θέση για τη συνέχεια. Αυτό είναι που θέλουμε. Η συνέχεια στην Ευρώπη φέρνει απλά ακόμα έναν γύρο και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».