Καραμάνος: «Αδικία και ατυχία…»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο επιθετικός του Ατρόμητου Τάσος Καραμάνος, ο οποίος στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει το σκορ στο 1-0 και στο χαμένο πέναλτι:

«Τι να πω… Είναι κάποιες στιγμές που πραγματικά χάνεις ότι ωραία δημιουργείς σε μία ολόκληρη σεζόν. Είναι άδικο πιστεύω, και όχι μόνο από το σημερινό αποτέλεσμα και την ανατροπή του σκορ που έκανε ο ΠΑΟΚ που είναι μία έμπειρη ομάδα και ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις και να γυρνάει παιχνίδια. Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι, έπρεπε να είχαμε κρατήσει το σκορ γιατί ήταν ένα ματς δίχως αύριο για μας. Το θέμα είναι ότι ήμασταν άτυχοι σε όλα τα παιχνίδια, θα έπρεπε να είχαμε προηγηθεί σε όλα και όχι μόνο σήμερα και τότε τα πράγματα πιστεύω ότι θα ήταν διαφορετικά. Με τις υποθέσεις κανείς δεν πήγε μπροστά.

Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να μην τερματίσουμε στην τελευταία, που είναι κάτι που το απευχόμαστε. Έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε σε μία καλύτερη στη συνέχεια. Είναι στενάχωρο η συνέχεια και εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να μην μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σε μία τόσο μεγάλη σειρά αγώνων».