«Να είχαμε άλλους 20 Λίνο…»

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη του στα χέρια του, κράτησε ο Γεωργιάδης, μετά το σημερινό παιχνίδι του Περιστερίου. Αφού παραδέχτηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του, δεν ήταν αυτή, που έπρεπε, επισήμανε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει ζωντανός, έχοντας απέναντί του ένα σωρό από… κακουχίες, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Λίνο, που στα 37 του, ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : «Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ άσχημο. Φαινόταν ο Ατρόμητος ότι ήταν πιο απελευθερωμένος και να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Είμαστε τυχεροί που μείναμε στο 1-0 στο ημίχρονο μ΄ αυτή την εμφάνιση, αν ο Ατρόμητος ήταν λίγο καλύτερος και λίγο πιο ποιοτικός, θα είχαμε κι άλλα γκολ στην πλάτη μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε σκεπτικό, ήμασταν ζωντανοί και όπως έπρεπε, και πετύχαμε μια σπουδαία και σημαντική νίκη. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εδώ, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πολύ.

Οι παίκτες με εξαίρεση το σημερινό πρώτο ημίχρονο, δείχνουν πολύ διάθεση, πάθος και ψυχή, να πετύχουν τον τελευταίο στόχο, που έχουμε φέτος»

Για τις… κακουχίες του ΠΑΟΚ : «Νομίζω οτι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς αντιπάλους σ΄ αυτά τα πλέι οφ, σήμερα ο Σαλπιγγίδης έφυγε από καθαρη θέση και δόθηκε οφσάιντ, δόθηκε αυτό το πέναλτι, έχουμε κάρτες, μείον βαθμούς, τιμωρίες της Τούμπας, τραυματισμούς, στο τέλος όμως καταφέρνουμε να είμαστε ακόμα ζωντανοί και έχουμε την τύχη στα χέρια μας»

Για τη συνέχεια : «Είναι δύσκολα τα δύο παιχνίδια, αλλά με δύο νίκες καθορίζουμε τη μοίρα μας. Θα το παλέψουμε ως το τέλος. Μείναμε ζωντανοί μ΄ αυτό το πέναλτι που έπιασε ο Γλύκος»

Για το ότι ο Σαλπιγγίδης ξεκίνησε από τον πάγκο : «Τα πλέι οφ είναι μια επίπονη διαδικασία, με παιχνίδια ανά τρεις μέρες, υπάρχει και το θέμα της διαχείρισης, της ξεκούρασης. Σκεφτόμουν ότι ερχόμενος από τον πάγκο ίσως είναι πιο σημαντικός για το παιχνίδι, και σήμερα, αλλά και με τον Παναθηναϊκό»

Για τον Λίνο : «Ότι και να πω γι΄ αυτο το παιδί, είναι λίγο. Του αξίζουν συγχαρητήρια, ο ΠΑΟΚ του οφείλει πάρα πολλά. Μακάρι να είχαμε όχι 10, αλλά 20 σαν κι αυτόν, από πλευράς ποιότητας, διάθεσης και αυταπάρνησης»

Για τον Στοχ : «Ας μην πάμε σε προσωπικά. Χαίρομαι και γι΄ αυτόν»

Για τα νέα προβλήματα : Ο Βίτορ δύσκολα θα παίξει στα επόμενα ματς, χάσαμε και τον Τζαβέλλα, δεν έχουμε και τον Ινσαουράλδε. Θα δούμε»