«Εγώ είμαι εδώ…»

Αφού πρώτα τόνισε ότι δεν έχει σημασία τι συμβούλεψε τον Γλύκο, από τη στιγμή που ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ έπιασε το πέναλτι, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον Δικέφαλο μετά τα όσα έχουν συμβεί τελευταία:

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όταν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες πολλά μπορεί να περνούν από το μυαλό. Αυτή την στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εγώ  είμαι εδώ κι αν θέλει κάτι η ΠΑΕ το καλοκαίρι, θα το συζητήσουμε. Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Εάν πρόκειται να συμβεί κάτι άλλο θα το συζητήσουμε. Στεναχωρήθηκα πολύ και εγώ και οι συμπαίκτες μου μετά τον τελικό διότι θέλαμε πολύ αυτό το Κύπελλο. Όσο για μένα, είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν θέλω να φύγω».

Αναφερόμενος στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ομάδα, ο Σαλπιγγίδης, τόνισε: «Η Εθνική ομάδα είναι στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είτε είμαστε διεθνείς είτε όχι είναι να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και να πετύχουμε τον στόχο μας».