«Είχαμε τάσεις αυτοκτονίας»

Ο Γιώργος Παράσχος σήμερα δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία -όπως έπραξε την Τετάρτη-, όπου η ομάδα του μπορούσε με ένα πέναλτι-εφεύρεση του Στυλιάρα να πάρει την ισοπαλία και μίλησε μόνο για την έλλειψη φρεσκάδας από τον Ατρόμητο και την κούραση που βγαίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή…

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

«Η ομάδα μου έχει τάσεις αυτοκτονίας, χάσαμε ένα παιχνίδι, που έπρεπε να πάρουμε έστω και την ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Δεν μπορέσαμε, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει. Στο δεύτερο άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, εμείς προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε το κέντρο, αλλά δεν μπορέσαμε. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ με τον Λίνο και τον Στοχ, που δημιούργησαν τα δύο γκολ.

Είχαμε τη χρυσή ευκαιρία στο πέναλτι, δεν το πετύχαμε, τώρα θα προσπαθήσουμε να μην τερματίσουμε τελευταίοι.

Δεν έχουμε την φρεσκάδα, που θέλαμε, όλο το χρόνο πηγαίναμε στα κόκκινα, δεν κάναμε κοιλιά… Όταν δεν έχεις και τις πολλές λύσεις να δώσεις ανάσες στα παιδιά, είναι επόμενο κάποια στιγμή να βγει και κούραση. Το βλέπαμε σε κάποια παιχνίδια. Υπάρχουν και παιδιά που σφίγγουν τα δόντια και παίζουν γιατί δεν έχουμε άλλες λύσεις.

Κι ο Τσενάμο έχει παίξει όλα τα παιχνίδια, παρουσιάζει κάποια κόπωση, στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν τον είδαμε πολύ καλά, κι έδωσα την ευκαιρία στον Σηφάκη, που πήγε καλά».