Στα… πιτς ο Μπουκουβάλας

Ο τραυματισμός τού Μιχάλη Μπουκουβάλα αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ό,τι ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις και ο Ηρακλής θα πορευτεί χωρίς δεξιό οπισθοφύλακα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Ο «κυανόλευκος» αμυντικός παραμένει στο Διαβαλκανικό Κέντρό απ’ όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, με την τελική γνωμάτευση για τον τραυματισμό του να κάνει λόγο για θλάση.

Στον Ηρακλή, αν και τονίζουν ότι είναι νωρίς ώστε να κάνουν κάποια εκτίμηση σχετικά με τον χρόνο που θα απαιτηθεί για την επάνοδο τού Μπουκουβάλα στους αγωνιστικούς χώρους, θεωρούν ότι αυτό θα συμβεί σε τουλάχιστον τρεις εβδομάδας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να αφήσει τον Ηρακλή χωρίς δεξιό μπακ σε μια κρίσιμη καμπή τού πρωταθλήματος και ενώ ανάμεσα στα παιχνίδια για τη Football League θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση ρεβάνς για το Κύπελλο, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτός που καλείται να βρει τη λύση στον γρίφο σχετικά με το ποιος ποδοσφαιριστής θα αναλάβει να καλύψει το κενό τού Μπουκουβάλα στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Ογιος, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει ό,τι και ο προκάτοχός του στον «κυανόλευκο» πάγκο, Σίνισα Γκόγκιτς. Να επιστρατεύσει δηλαδή σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα τον Κοσμά Τσιλιανίδη.