Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Πόουλσεν

Η μεταγραφή του Τόμασμπεργκ Πόουλσεν είχε γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα με το τμήμα χάντμπολ να είναι και επίσημα ο νέος τερματοφύλακας των “ασπρόμαυρων”.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ράσμους Τόμασμπεργκ Πόουλσεν, ο οποίος θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Δικεφάλου ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 20χρονος Δανός τερματοφύλακας φορούσε έως τώρα τα χρώματα της Αalborg, με την οποία μετράει και συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο αθλητής, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και ενθουσιασμένος που θα παίξω για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προπονηθώ σκληρά, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά θα δώσω το 100% για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!»