Βαλεριάνος:”Η ομάδα αποδίδει καλύτερα”

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την προσωπική του απόδοση, μίλησε ο Γιώργος Βαλεριάνος, στο πλαίσιο της Media Day της ΠΑΕ για την Κυριακάτικη (18/2) αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά σημείωσε πως: «Νομίζω πως η ομάδα με νίκη με τη Καρδίτσα θα κλείσει πάρα πολύ καλά τον πρώτο γύρο. Έχουμε αρχίσει να αποδίδουμε καλύτερα στο γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε τα αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις».

Για την δική του παρουσία: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής προπονείται για αυτό το λόγο, ώστε να είναι καλά και να βοηθάει όσο μπορεί. Έτσι και εγώ προσπαθώ να δώσω το 100% και να βοηθάω την ομάδα».

Για την πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας: «Όταν ήρθαμε εδώ, όλοι αυτοί θέλαμε. Να είμαστε πρώτοι από την πρώτη αγωνιστική. Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και νομίζω πως τα αποτελέσματα αυτά θα έχουν συνέχεια».

Για την απόκτηση του Πέτρου Κανακούδη: «Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει σε έναν ποδοσφαιριστή, όταν έρχεται ένας παίκτης που θα σε βοηθήσει πρώτα απ’ όλα να γίνεις καλύτερος με την εμπειρία που έχει. Μέσα από την προπόνηση πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Για το ότι ο Άρης θα τελειώσει αήττητος τον πρώτο γύρο με νίκη: «Δε νομίζω ότι κυνηγάμε το αήττητο. Κυνηγάμε να πάρουμε ξεχωριστά το κάθε ματς. Νομίζω πως στο τέλος ο απολογισμός θα είναι πολύ καλός».

Για τις διαφορές αγωνιστικής απόδοσης στα δύο ημίχρονα: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ομάδα που είναι 90 λεπτά καταιγιστική. Όλες οι ομάδες έρχονται να κρατήσουν το μηδέν. Εμείς προσπαθούμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο και όταν δε γίνεται ανεβάζουμε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις επιθετικές πρωτοβουλίες που παίρνουν τα άκρα της άμυνας: «Προσπαθούμε να βελτιωθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ανάλογα με τον αντίπαλο και τις αδυναμίες που μπορούμε να χτυπήσουμε, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Τυγχάνει τις τελευταίες αγωνιστικές να παίζουμε από τα άκρα».