Άλλες δύο κούπες οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Στην Κ20 κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Κ17 αποκλείστηκε άδικα στα πέναλτι από τον τελικό, στην Κ15 έχασε στον τελικό… Αυτές είναι οι εξαιρετικές επιδόσεις των -θεωρητικά- μεγαλύτερων κατηγοριών των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Από ‘κει και κάτω; Δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική η απόδοση και των χαμηλότερων τμημάτων…

Για την ακρίβεια, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην ΕΠΣΜ η Κ14 και η Κ13 του “δικεφάλου”, ενώ στο πρωτάθλημα της Κ13 αγωνίστηκαν και οι… περίφημοι 12άρηδες που νίκησαν την Μπαρτσελόνα στις εγκαταστάσεις της “Μασία”, όπου και κατέλαβαν την 3η θέση!

Πιο συγκεκριμένα, για τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει τα εξής:

“Συνεπέστατα τα τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν την Κυριακή 11 Μαϊου δύο κούπες και μια σημαντική τρίτη θέση. Πρωταθλήτρια ΕΠΣΜ η Κ14 του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια και η Κ13, τρίτη θέση στην κατηγορία των 13άρηδων  η Κ12 του ΠΑΟΚ.  Απλώς μία ακόμα επιβεβαίωση του κανόνα που θέλει τις Ακαδημίες του Δικεφάλου να βρίσκονται σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Κ14 ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον τελικό των Μπέμπηδων με 2-1 με γκολ των Κύρτσου και Γκαργκαλατζίδη.  Στην κατηγορία Κ13 ο τελικός ήταν υπόθεση του ΠΑΟΚ και του Αρη με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί άνετα και καθαρά 2-0.  Τα γκολ πέτυχαν οι Γεωργιάδης και Ξυφιλίνος.

Χαρακτηριστικό της υπεροχής των… μικρών του ΠΑΟΚ είναι το ότι η Κ12 αγωνίστηκε στην κατηγορία των 13άρηδων, κερδίζοντας την τρίτη θέση, καθώς επικράτησε 2-0 των Ελπίδων Ηλιούπολης στον μικρό τελικό με γκολ των Τσέλιου και Τζόλη. Υπενθυμίζουμε ότι τα 12άρια του ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που κέρδισε την Μπαρτσελόνα”.