Πράσινο “ευχαριστώ” στον κόσμο

Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης χτες ήταν ο τελευταίος για τον Παναθηναϊκό μπροστά στο κοινό του τη φετινή σεζόν, καθώς έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σήμερα (12/5) ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του “τριφυλλιού” που στήριξε την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τονίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά τους στη διατήρηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο, μέσω της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” και των εισιτηρίων διαρκείας…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η παρουσία σας στη Λεωφόρο αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια γέμισε με αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές μας. Η εγγραφή σας στην Παναθηναϊκή Συμμαχία έδωσε οξυγόνο στην οικονομική ανασύνταξη του Συλλόγου. Η αγορά των Καρτών Διαρκείας αύξησε τη δυναμική του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα. Η φωνή, το χειροκρότημα, η συμμετοχή σας είναι η απόδειξη της αιώνιας αγάπης στον Μεγάλο Σύλλογο.

Σας περιμένουμε κοντά στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο για ν’ αυξήσουμε τη δύναμη του Παναθηναϊκού, για να οδηγήσουμε την ομάδα στα αστέρια. Ο Παναθηναϊκός είναι η μαχητική ψυχή των φιλάθλων του. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Σας ευχαριστούμε».