Συγχαρητήρια και από Ερασιτέχνη για τις κούπες

Μετά από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, ήρθε η σειρά του Α.Σ. ΠΑΟΚ -όπου και ανήκουν τα τμήματα- για να συγχαρεί τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου και χάντμπολ που κατέκτησαν χτες (11/5) το κύπελλο, η καθεμιά στο άθλημά τους.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: ”

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ  εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στα τμήματα γυναικών handball και ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέσα από μια επίπονη προσπάθεια και μετά από μια κοπιαστική χρονιά τα δύο τμήματα κατάφεραν το ποθητό αποτέλεσμα, το μεν handball ζευγαρώνοντας το περσινό τρόπαιο του πρωταθλητή, το δε ποδόσφαιρο συνεχίζοντας την πολύχρονη συλλογή τίτλων.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, λοιπόν, στους εφόρους των τμημάτων κ.κ. Χασεκίδη Δ. και Προύσαλη Γ., τους προπονητές και τις προπονήτριες και πάνω από όλα στους φυσικούς πρωταγωνιστές στις αθλήτριες των δύο τμημάτων. Οι τίτλοι που κατέκτησαν τους ανήκουν.

Τις ευχαριστούμε για το απαράμιλλο πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν τιμώντας την ασπρόμαυρη φανέλα και τον Δικέφαλο Αετό.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την συγκλονιστική παρουσία και στους δύο αγώνες, την άψογη συμπεριφορά και τον τρόπο που έσπρωξε τις δύο ομάδες στη νίκη όπως αυτός μόνο ξέρει. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ”