Κούγιας : «Προτιμώ την ΑΕΚ»

Ο Αλέξης Κούγιας είναι και πάλι στο επίκεντρο, μετά την απόφασή του να διώξει από τη Λάρισα τον Φυντάνη και τον Μώρα και σε συνέντευξη, που έδωσε, μίλησε και για άλλα θέματα.

Μιλώντας στο sportdog, ο Κούγιας αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου, λέγοντας ότι προτιμά την ΑΕΚ γιατί είναι “πιο ομάδα”.

Είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της Κυριακής…

«Είναι μεγάλες ομάδες και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η αγωνιστική τους εικόνα, ο ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο είναι καλύτερος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είναι μεγάλη ομάδα, με μέταλλο, παρότι ελάχιστοι από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ είναι εκείνοι που κατακτούσαν τα πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή, θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ. Που είναι περισσότερο ομάδα. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί εξαιρετικά στους τελευταίους αγώνες, έχει πλάνο, αλλά η ΑΕΚ είναι πιο ομάδα. Αν δεν χάσει στην Τούμπα η Ένωση, θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχει ποδοσφαιρική λογική ως ομάδα, την προτιμώ αν με ρωτούσατε. Την εξυπηρετεί, άλλωστε, ο τρόπος που παίζει ψηλά ο ΠΑΟΚ. Όταν δεν έχει κάποιον αξιόλογο αντίπαλο απέναντί του, του βγαίνει. Όταν όμως θα έχει τον Χριστοδουλόπουλο, τον Αραούχο και τον Λιβάγια, δεν είναι το ίδιο να πρεσάρει ψηλά».