Τα είπε με Μανιά

Η επαφή του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον Μιχάλη Μανιά έγινε κι αυτό που προκύπτει από ένα… πρώιμο ρεπορτάζ είναι πως ο πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος είναι διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις. Ο 24χρονος επιθετικός εξέφρασε τις ανησυχίες του για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Γ’ Εθνική, ενώ ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που γίνονται, αλλά και για το πλάνο το οποίο υπάρχει και πάνω στο οποίο βασίζονται στον Άρη, ώστε τελικά η ομάδα να καταφέρει να παίξει στην Football League.

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε επαφές και με εκπροσώπους πιστωτών, αλλά και με εταιρείες στις οποίες παρουσιάστηκε το χορηγικό πρόγραμμα, που έχει εκπονηθεί. Ο Στεφανίδης θα επιστρέψει σήμερα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και λόγο του δικαστηρίου, που υπάρχει αύριο το πρωί με τον Λάμπρο Σκόρδα.

Στα αγωνιστικά, έγινε κανονικά προπόνηση σήμερα στο Νέο Ρύσιο, παρουσία και των παικτών της Κ20, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και την Τετάρτη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Παρασκευή, η ομάδα θα επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο αυτές τις ημέρες έγιναν εργασίες προστασίας του χλοοτάπητα (ράντισμα, ώστε να μην… καεί το χόρτο).