Θλάση ο Βίτορ, ατομικό ο Βούκιτς

Οι φόβοι για τραυματισμό που θα αφήσει το Μιγκέλ Βίτορ εκτός δράσης για ένα διάστημα επιβεβαιώθηκαν εν μέρει, καθώς όπως διαγνώστηκε ο Πορτογάλος αμυντικός υπέστη  θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό. Γεγονός που του στερεί σίγουρα τη συμμετοχή στον αγώνα της Τρίπολης, με την ελπίδα -λίγες πιθανότητες έχει είναι η αλήθεια- πως ίσως και να προλάβει να παίξει με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική…

Από ‘κει και πέρα, στα υπόλοιπα νέα της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα ξεκαθαριστεί αν θα συμμετέχει στην αποστολή για την Τρίπολη. Από την άλλη, επέστρεψε ο Σέκου Ολίσε, καθώς προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς, Μαντούρο και Χούσεν, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν χτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι… “κρατιούνται σε φόρμα μέσα από πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

Τέλος, η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 14.00 και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα και από ‘κει οδικώς για την Τρίπολη.